Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Laatste artikelen
Nog niet zo lang geleden was de negerzoen van Buys de klos en waren er mensen ineens ontstelt over blanke vla. Nog steeds of alweer, u mag kiezen, struikelen er mensen over het fenomeen zwarte piet. En nu maakt men zich druk over de politie die twittert over zwarte negers....
 
De ophef die men er over maakt is waanzinnig, compleet over de top en gaat volledig voorbij aan de toch niet onbelangrijke strekking van de twit zelf.
 
Maar het is de laatste paar jaar schering en inslag, de ene misvatting na de andere cultureel gekweekte misinformatie wordt op de andere gestapeld en zelfs de koets van de koningin wordt onderwerp van de jacht op discriminerende en racistische misstanden. Complete verspilling van mijn belastinggeld dat dit besproken werd in de kamers... dat scheelde zo maar 2 jaar PGB en er had minder gekort kunnen worden op allerlei uitkeringen.
 
Plat gezegd... en neger kan heel donker zijn van huid maar ook heel licht, net als een blanke met een zonnebank verslaving... en die laatste zijn er in minstens evenveel kleuren.... maar wellicht kunnen ze binnen die 140 tekens van Twitter dan de ruimte vinden voor: Een man met negroïde uiterlijk en een zeer donkere huid. Wat hij gedaan heeft is niet belangrijk en of hij gevaarlijk is ook niet, als je maar zorgt dat je tweet niet nodeloos kwetsend of typerend is voor deze arme wetsovertreder, zo zielig en nu zoeken ze hem ook nog eens....
 
ROT OP!!! Overtreedt de wet dan niet stomme klootzak, als je niet te lui was om te werken zou je ook niet gezocht worden!! En nou word je ook nog eens moe van het vluchten en het verstoppen... Ach gossie!!!!
 
 
Lees meer...   (7 reacties)
Opeens valt het als een bom. De technische bedrijven geven aan dat er veel te weinig nieuwe instroom in de technische branche is om de klap van de pensioengang van de babyboomers op te vangen. [nu.nl link ] of [RTLz link ]
 
Maatregelen worden van de minister geëist om de VMBO-T opleiding te motiveren en in een beter daglicht te stellen om op die manier nieuwe aanwas in het personeelsbestand te krijgen.
 
Een beetje mosterd na de maaltijd denk ik nog. Toen ik vanuit de Mavo naar de MTS ging was er een reclame-campagne : Kies exact, dan kom je beter aan de bak. En daar kwam dan nog de stimulatie voor vrouwen in de techniek bij : Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.
 
Er is niets veranderd.
 
 


[origineel bericht]
Lees meer...
Ik heb een cursus "Veilig internetten voor groep 8" gegeven. Dat was ontzettend leuk om te doen, daar blog ik nog wel een keer over. Een leuk bij effect was dat ik gelijk weer een opfriscursus kreeg in pubertaal en rituelen.
 
Boks...
Je geprekspartner vindt dat je oké bent en biedt zijn vuist aan, het is dan de bedoeling dat je met jouw vuist tegen zijn vuist tikt en zegt... boks...
 
Vet cool
Nee... het is niet smerig en koud maar een equivalent voor; erg goed, geweldig of andere positive superlatieven.
 
Lauw
Relax, het gaat niet over je eten of je drinken maar het onderwerp is wat saai of flauw.
 
Chil
Iets is chil of je bent chil of je moet chillen.... afhankelijk van het gebruik in de zin betekend het, iets is geweldig, jij bent geweldig of je moet even rustig aan doen.
 
Iets te drinken aanbieden is ook leuk, de jeugd is namelijk nog niet zo bijdehand als ze zouden willen... er was er één vreselijk aan het zeuren om een glaasje water, iedere 5 tellen....
Ik vroeg haar of ze anders iets fris wilde... gretig ging ze daar op in...
Dus zei ik,"Ga maar naar buiten en laat je jas uit..."
 
Het duurde even en toen viel de euro... na een klassikale lachbui had ik weer de aandacht op het onderwerp.
 
Lees meer...   (2 reacties)
Als ze maar lang genoeg hun programmering copiëren, synchroniseren ze niet alleen de reclamebklokken maar ook de menstruatie van hun omroepsters...
 

 
>>klik<<
 

Lees meer...   (13 reacties)
DehHaagh is vandaag jarig! Net als Chuck Berry, Jean-Claude van Damme, Lee Harvey Oswald en Martina Navratilova.
 
U komt op de koffie en neemt een kano, neem ik aan?
 
 
Lees meer...   (12 reacties)
You gave the world Apple
May they respect and remeber your heritage
Weten wie Steve was? klik hier.
 

Lees meer...   (5 reacties)
©Fotopersbureau DijkstraPoeh... het is wel iets om je druk over te maken, die posters van Axe, het is ongetwijfeld de bron van alle kwaad, de druppel in de emmer van de verseksualisering van de maatschappij! >>klik<<
 
In deze tijden van kleutergedrag in de kamer, burgeropstanden in Syrië, door drugs slingerende auto's en armoede in eigen land is dit toch wel het ergste wat de mensheid kan overkomen... een poster waarbij je net niet genoeg ziet om wat aan de verbeelding over te laten bij een ,schalks kijkende, mooie vrouw.
 
Is er dan werkelijk niets belangrijkers? Zoals bezuinigingen in de zorg, de ondermijning van de PGB, de absurde maatregelen in de WAJONG?
 
Als de dame in de Burkha zich er al niet aan stoort en zelfs gewoon naast het poster gaat zitten... "What the fuck heeft die Dorenbos, dan te piepen?"
 
Oh wacht.... Dorenbos... kwam er niet zo'n struik voor in de bijbel? Staat RCC tegenwoordig voor Rooms C(k)atholieke Commissie? Ik snap werkelijk niet dat deze organisatie zich voor het karretje laat spannen van zo'n stel blauwkousen als de christelijke organisatie "Schreeuw voor Leven". Laat ze lekker in hun eigen kerk schreeuwen.
 
Luister, stelletje jezusfreaks, geloof- of levensovertuiging heeft niets te zoeken in de politiek, de wetgeving en al helemaal niet in het uitmaken van wat de mensheid goed of slecht zou moeten vinden.
Jullie hebben prachtige kerken en woonkamers om je geloof in te beleiden. Mij hoor je ook niet zeuren over kruisjes, mariabeeldjes en kapelletjes langs de weg... laat ons dan lekker de pepermolens met Axe-posters. Daar kijk ik nog altijd liever naar, dan naar de poster van Geert en zijn PVV of Jan Marijnissen met zijn SP om van Cohen en zijn PVDA nog maar te zwijgen.
 
Laten we ook maar even zwijgen over alle ellende in de katholieke opvanghuizen, het misbruik door vrome mannen en vrouwen. Als jullie je eigen heilige huis op orde hebben, kom dan nog maar eens terug.
 
Maak je eerst maar eens druk over de echte problemen in deze maatschappij en begin dan eens over normen en waarden in de reclame... over een jaar of 10 dus... voorlopig noem ik als speerpunten:
  • Zorg
  • Onderwijs
  • Integratie
  • Werkeloosheid
  • Economie
  • Stoppen met financieren economisch wanbeleid in het buitenland
  • Affijn maakt u de lijst zelf maar af...
Hey, Dorenbos, je begrijpt me? Mooi, ik zou zeggen er wacht u en uw collega's een schone taak.
 
Och da's waar ook, u bent van de Reclame Code Commissie... als we nou eens beginnen met daar te bezuinigen.... dat scheelt dan alvast weer een subsidie op de nationale begroting.
 
 

Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl