Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Een vreemd verhaal
Onlangs was ik in vergadering met een bakker, een chirurg en iemand van de wegenwacht. Samen vormen wij het bestuur van de plaatselijke speeltuinvereniging. Ik was notuliste en pakte alvast mijn pen. "Als we Pasen leuk willen vieren, moeten we toch op z'n minst wat leuke dingen kopen!" riep de bakker. Hij haalde zijn lijstje te voorschijn. "Ik dacht aan een vrolijke luie stoel, een paasgele  voetbal, een duikplank met trampoline, een vitrinekast voor het knutselwerk, een bed om uit te rusten, een magnetron, een televisie voor als het regent, een leuk gebloemd rolgordijn, een mand vol eieren, een vogelkooi vol paaskuikens, stroop voor op de pannenkoeken en tandpasta voor de aangedane tandjes."
"En wie moet dat betalen?" vroeg de chirurg.
"Jij bent ook zo zuur als azijn", merkte de wegenwachter op.
"Altijd dat rekenen..."
"Jij domme dweil!" begon de chirurg subiet te blaffen.
"Wie legt hém aan de riem?" grapte de bakker ad rem.
Ik wilde snel een aantekening van deze doldwaze grap maken voor op het prikbord, alleen bleek de vermeende pen in mijn hand tot mijn verbazing een wattenstaafje te zijn. Vlug greep ik uit mijn tas mijn knalrode nagellak, om het gezegde alsnog te vereeuwigen. Zie hier het resultaat. De nagellak was wél direct op... en wie mocht dat betalen?!

Reacties

gedicht op 11-04-2006 16:51
Dank heer Haagh! Het is eigenlijk wel treurig dat dit mijn meest gekopieerde verhaaltje is... van zo'n bedroevend laag niveau...
De Haagh op 11-04-2006 16:54
Ach op zich is het nog wel een leuke babilonische spraakverwarring geworden....
Nicelotte op 11-04-2006 19:14
Whahaha, dat verhaal staat overal ... bijna.
Deh Haagh op 11-04-2006 19:16
Ze timmert inderaad stevig aan de weg *grinnik* 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl