Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Kom schaatsen en plezier hebben
Haal je schaatsen uit het vet en doe mee.
Have fun!
Help Stichting Roparun helpen door onderstaand bericht te kopieren en te plaatsen op je weblog / website, om ervoor te zorgen dat dit bericht als een olievlek verspreid.  Het is erg belangrijk dat er veel mensen komen. En ouders, het is zondag, jaja vroeg uit bed, maar dat is ook weleens lekker. Fijn met het gezin je inzetten voor het goede doel. En wie weet, bind je zelf ook weer eens de schaatsen onder. Is misschien lang geleden, maar schaatsen verleer je nooit. Geloof het maar. En de beloning, een goed gevoel, omdat je hebt meegewerkt aan een project om zoveel mogelijk geld te verzamelen en je bent lekker met je gezin bezig geweest.........

[origineel bericht]
 
 
 
 
Loggers Lopen Voor Leven is een uniek team bestaande uit webloggers, dat meedoet aan de Roparun met als prioriteit geld inzamelen voor Stichting Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs naar Rotterdam die gehouden wordt van 26 tot 28 mei. Het is een unieke hardloopwedstrijd, met een even uniek doel: ”Trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Het ingezamelde geld komt geheel ten goede aan zowel kinderen als volwassenen met kanker. Geen onderzoek, maar concrete activiteiten om de dagen die hun nog resten zo plezierig mogelijk te maken.
In de afgelopen 15 jaar zijn er tientallen projecten gerealiseerd om de palliatieve zorg van kankerpatiënten te ondersteunen. Voor 2007 zijn onder andere de volgende doelen geselecteerd: een revalidatie programma om kinderen met kanker meer weerbaar op lichamelijk en psychisch vlak te maken, een gezellige dag op het water tijdens de Wereldhavendagen voor patiëntjes samen met hun ouders, broertjes en zusjes en de aanschaf van 2 nieuwe bungalows waar kankerpatiënten samen met hun familie kosteloos gebruik van kunnen maken. Deze bungalows zijn bestemd voor een laatste vakantie samen, de rust van een andere omgeving, na het volgen van chemo kuren, voor nabestaanden na een zware periode enzovoort. Nadat de opbrengst van 2007 duidelijk is, wordt bekend gemaakt welke overige aanvragen alsnog gehonoreerd kunnen worden.
Behalve dat het team heel hard traint voor de Roparun, zijn ze vooral heel druk bezig met het zoeken naar sponsors, donateurs en het ontplooien van activiteiten. Want zij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen. Een van die activiteiten is een schaatsevenement dat op zondagochtend 21 januari wordt gehouden.
Het Loggers Lopen Voor Leven team roept iedereen op te schaatsen voor het goede doel!
Dit vindt plaats op zondag 21 januari 2007, 09.30 - 11.30 uur, Drechtstedenhal,
Karel Lotsyweg 7, 3318 AL Dordrecht.
 
Wil je de mini elfstedentocht rijden of wil je leren achteruit schaatsen, een bocht nemen, snel stoppen en/of andere schaatstechnieken onder de knie krijgen? Dan kan je je melden bij de stand in de schaatshal. Deelname aan de mini elfstedentocht kost € 5 inclusief koek, drinken en een Roparun lot. Voor slechts € 3 krijg je schaatsles van ervaren trainers van afdeling shorttrack van de IJssportvereniging Alblasserwaard en ontvang je een Roparun lot.
De opbrengst van de entreeprijs wordt door directeur van Drechtstedenhal, Dennis van Rijswijk, gedoneerd t.b.v. Stichting Roparun. Schaatsen kunnen ter plekke gehuurd worden. De verhuurder, IJshockey vereniging “Dordrecht Lions”, doneert de opbrengst t.b.v. Stichting Roparun. Er is een stand aanwezig waar liefhebbers van glühwein en koek terecht kunnen. De opbrengst wordt door horeca onderneming Pinquin gedoneerd t.b.v. Stichting Roparun. Men kan bij de stand ook terecht voor de aankoop van Roparun loten en diverse artikelen waarvan de opbrengst naar Stichting Roparun gaat.
Uiteraard zijn er ook collectebussen aanwezig waarin u uw bijdrage kunt doen.
Wij vragen een ieder te komen om behalve te schaatsen voor het goede doel ook een gezellige en sportieve ochtend te hebben. We bevelen u dit aan als familie uitje!
 
 
Het programma is als volgt:
09.30 Uur kan iedereen de ijshal betreden.
10.00 Uur wordt het start signaal door teamcaptain Manon Thomas voor de mini elfstedentocht gegeven. Deze duurt tot 10.30 uur en wordt voorgereden door shorttrackers van de IJssportvereniging Alblasserwaard.
10.45 tot 11.15 Uur wordt op de binnenbaan schaatsles gegeven.
Doet u niet mee aan met bovenstaand programma, dan heeft u de mogelijkheid om lekker “vrij” te schaatsen. Iedereen is welkom!
 
Mocht u meer willen weten over de doelstelling van dit team en Stichting Roparun, dan kunt u terecht op www.roparun.nl en www.loggerslopenvoorleven.nl. Meer informatie over de entreeprijzen en het schaatsen huren kunt u vinden op www.drechtstedenhal.nl
 
Voor een interview betreffende het Loggers Lopen Voor Leven team wordt u via Rob in contact gebracht met Manon Thomas.  
 
Met vriendelijke groet,
Namens het Loggers Lopen Voor Leven team
Rob, rob@loggerslopenvoorleven.nl
Telefonisch 0618070020 te bereiken:
Gehele dag op woensdag, zaterdag en zondag.
Na 18.00 uur op de andere dagen.
 
klik op de banners voor de mensen die zich belangeloos inzetten voor dit schaatsen
t.b.v. Stichting Roparun.
     
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl