Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Luister mee op 09 mei

  
Switch-box heeft voor 09 mei weer iets leuks op het programma staan.
Via de vader van Erwin zijn zij terecht gekomen bij Smart Fm waar de jongens woensdag 9 mei van 20.00 tot ongeveer 22.00 te horen zullen zijn met hun eigen nummers live vanuit de studio en promotie zullen maken voor de Roparun met nadruk op 18 mei Outland Rotterdam.


[origineel bericht]
Om Dance4Charity (klik) te promoten geeft Switch-Box woensdag 09 mei van 22:00 tot 22:00 uur een live optreden in de SmartFM studio (klik).
Dance4Charity is een benefietconcert naar aanleiding van de RopaRun. De RopaRun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld. 
Een unieke hardloopwedstrijd met een uniek doel : "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De lopers lopen van Parijs naar Rotterdam en proberen hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen om de laatste wens van kankerpatiënten waar te maken.

Luister allemaal woensdag 9 mei tussen 20:00 en 22:00 naar SmartFm om een voorproefje te krijgen voor 18 Mei. Kaarten voor 18 Mei zijn te bestellen via Free Record Shop, Zigger en Primera. De volledige opbrengst gaat naar de RopaRun.

Switch-Box (klik voor switchbox.nl, switch-box hyves, switch-box myspace)
SMART FM 105.1(klik hier voor radioplayer)

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl