Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Cisco kerstactie
 
Kinderen en oorlog gaan niet samen!
Help War Child de oorlog uit een kind te halen.


Wereldwijd zijn er 20 miljoen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld. War Child helpt deze kinderen. Om meer oorlogskinderen te helpen, hebben we jouw steun nodig.

Bij het doorsturen van de videoboodschap steun je samen met Cisco reïntegratie projecten van ex-kindsoldaten in Congo en Colombia. (Noot van de red. voor iedere doorgestuurde videoboodschap doneert Cisco één euro).

Reïntegratie van ex-kindsoldaten in Congo
In Congo werkt War Child samen met LAV (Laissez l’Afrique Vivre) aan een project dat speciaal is gericht op voormalige kindsoldaten. LAV helpt hen weer te bouwen aan hun toekomst door ze een vak te leren. Jongeren leren bijvoorbeeld timmeren, lassen of naaien. Deze lessen worden gecombineerd met alfabetiseringslessen en rekenlessen voor kinderen die dat nodig hebben. Na deze training van 6 maanden, zetten de jongeren hun eigen bedrijfje op en krijgen tevens een startkrediet.

Reïntegratie van ex-kindsoldaten in Colombia
Met dit project helpt War Child kinderen om hun oorlogservaringen te verwerken. Met dans, muziek, theater en sport leren zij hun emoties te uiten en weer met andere kinderen om te gaan. Op het podium kruipen kinderen in de huid van iemand anders en kunnen zo op een veilige manier hun eigen ervaringen kwijt. Dat lucht op en bovendien voelen de kinderen zich zo gehoord. Zij kunnen er op die manier met elkaar over praten en later met hun begeleider. En geven tevens op die manier voorlichting aan andere jongeren. Zo verspreiden zij langzaam het gedachtegoed dat de inzet van kindsoldaten niet kan en mag plaatsvinden.

Hartelijk dank voor jouw steun, het vertrouwen en de samenwerking. En ik wens je prettige feestdagen en veel goeds voor 2008.

Met vriendelijke groet,
Cisco
Coks Stoffer
Algemeen Directeur
 
Thanks voor de tip Sparce!  Ik mail me de blaren, wie volgt?

Reacties

Sparce op 14-12-2007 12:09
Jaja, maar herkende je haar ook? 
Deh Haagh op 14-12-2007 16:54
Jazeker, meteen, erg leuk om d'r in actie te zien.
miss who is who op 17-12-2007 11:52
Ja goed he? ben ook apetrots op mijn werkgever...
 
niet zeggen wie ik ben he op het filmpje.... 
Deh Haagh op 17-12-2007 11:53
Ik houdt wijselijk mijn mond ;-)
Sparce op 17-12-2007 14:02
Die blonde toch? Met die clownsmuts?
Deh Haagh op 17-12-2007 14:11
Ik dacht aan die dikke met grote boebies...
miss who is who op 27-12-2007 14:39
dream on......
 
*psst, je hebt het wel over een collega van mij
 
zucht, ze had dit gelezen en begon te lachen. het is dat ik jullie ken, anders zwaaide er wat..en nee, geen dikke boebies! 
Deh Haagh op 30-12-2007 11:41
@Miss who is who: Oeps.... ach euh.... zwaaiende handjes komen harder aan ;-)
Nomnomnom op 15-11-2013 00:51

ha,heb je die andere gezien, op mijn foodpagina....daar sta ik een stuk leukerder op...jammer dat de viral van cisco niet meer te zien is, had em graag willen houden...als historie materiaal....ik word er niet knapper op met de jaren, hahaha

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl