Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Dure shit man!
Dit keer geen gebakken lucht, knollen voor citroenen of een partij linkerschoenen...
 
Toch zit er een luchtje aan deze zaak. Nou gaat het om Sotheby's dus dat verbaast me dan weer niets. Maar wat me wel verbaast is dat niemand door heeft dat er stront aan de knikker is.
 
Zelfs justitie gaat op jacht naar het nieuwe goud, zou de regering dan ook nog komen met een nieuwe tax? De kaktax?
 
Mocht u toch geïntresseerd zijn in dit obscure 'object', ik kan het goedkoper leveren hoor, aan huis als u wilt en in een voorwerp naar uw keuze, een leuke bloempot of een antiek toilet, al naar gelang u voorkeur heeft.
 
U roept maar, wij draaien
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ondertusen zal ik mijn kleding aanpassen zodat ik ook uit voorraad en per postorder kan gaan leveren.
Sotheby's veilt drol
 
LONDEN - Sotheby's brengt tijdens een veiling van hedendaagse kunst in Londen op 6 februari een echte drol onder de hamer.
 
Het veilinghuis zoekt dan een koper voor het kunstwerk Cloaca Faeces van de Vlaamse kunstenaar Wim Delvoye (1965).
 
De verwachte opbrengst van de poep is tussen de 2000 en 3000 pond (ongeveer 2130-3200 euro),
aldus Sotheby's in zijn veilingcatalogus. De drol is vacuümverpakt.
 
De bolus is het resultaat van het kunstwerk Cloaca dat Delvoye maakte in 2000. Cloaca is een machine die menselijke uitwerpselen produceert.
 
Het apparaat is in staat drank en voedsel te verwerken zoals een mensenlichaam dat doet. Het nu te veilen item werd uitgepoept tijdens het tentoonstellen van Cloaca in een museum in New York in 2002.

 
Bron: www.nu.nl
© ANP
UItgegeven: 21 januari 2009
 
 
 
DrollevangerPolitie duikt naar drollen
door Theo Jongedijk
 
DRIEBERGEN -  Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) is klaar voor opsporing onder water.
 
Sinds 1 januari van dit jaar is het verboden om vanaf pleziervaartuigen menselijke afvalstoffen te lozen in het oppervlaktewater. Met een miniduikboot kan het KLPD onder water in de gaten houden of watersporters zich wel aan de nieuwe bepaling houden.
 
Deugnieten met hoge nood lopen dus risico op een heterdaadje. De aanwinst, gespoten in frisse KLPD-kleuren en voorzien van het politie-embleem, zal worden getoond op de Hiswa die dit jaar van 3 tot en met 8 maart wordt gehouden.
 
Eerder al maakte het KLPD er furore mee op de watersporttentoonstelling Boot in het Düsseldorf.

Reacties

Deh Haagh op 22-01-2009 14:15
NBR op 22-01-2009 16:11
Vanmorgen liep ik op mijn sokken in het donker door het huis toen ik merkte dat er iets onder mijn sok plakte. Zonder nadenken greep ik mijn sok beet om te ontdekken dat er iets kleverigs aan zat dat ik er met enoge moeite vanaf kon halen. Ik hinkelde naar de lichtknop en toen de gang eenmaal was verlicht, staarde ik naar mijn omhooggestoken duim en wijsvinger die beiden waren gehuld in een bruine substantie. Mijn instinct dwong me even te ruiken aan de vingers om forensisch vast te stellen dat het waarschijnlijk om poezenpoep ging. Mijn blik, nu ietwat vertrokken van de lucht, dwaalde naar de grond, alwaar een spoor van poezenpoepvlekken zichtbaar was.
Mocht je dus nog wat poep willen hebben...kom mijn sokken maar halen!
Deh Haagh op 22-01-2009 18:34
@NBR; Stuur ze naar Sotheby's, waarschijnlijk is er weel een rijke 'stinkerd' die er voor wil betalen.
kris op 24-05-2010 13:45
STRONT te koop in tijden van crisis Veilinghuis Christie’s veilt een drol van Belgisch kunstenaar Wim Delvoye. De ‘Cloaca Faeces’ werd geproduceerd door Delvoye’s Cloaca-machine; een computergestuurde machine, ontworpen om het menselijk digestief systeem na te bootsen. De schatting is tussen 5000,- en 7000,- euro Auction details: Christie’s Amsterdam Post-War and Contemporary Art 8 june 2010 LOT 152. http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?intObjectID=5326539
Deh Haagh op 25-05-2010 06:21
@Kris; *gniffel* Als dat ding nog steeds te koop staat dan is het echte shit, ze hebben dat ding al eens in de verkoop gehad..
>>klik<<
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl