Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Lokjood ?
Het begrip lokhoer kende ik al... een handhaver van de wet doet zich voor als prostituee en als je gebruik wil maken van de 'aangeboden'diensten wordt je ingerekend.
 
Het begrip lokaas kende ik al... een lekker hapje wordt je voor ogen gehouden en als je toe wilt happen blijk je zelf op de menukaart te staan.
 
Het begrip lokvogel kende ik al... een vogel wordt gebruikt om andere vogels te lokken, uiteraard worden die daarna gevangen.
 
Het begrip lokjood.... dat kende ik nog niet... wat moet ik me daar bij voorstellen? Wat gebeurt er als je de lokjood benadert? Wordt je dan:
  • Bekeerd?
  • Bij gezet in de klaagmuur?
  • Opgedient als gefilte fish?
  • Gedwongen pijpekrullen te laten staan en een keppeltje te dragen?
Nope... het is in Nederland eindelijk triest genoeg geworden dat je etnische groepen moet gaan beschermen door het in zetten van namaakexemplaren. En dat op voorstel van een van origine Marokkaanse meneer, die door hard werken op het punt staat 2e kamerlid te worden. Het meest trieste eraan? Hij pleit voor lokjoden omdat Marokkaanse bontkraagjes de Joodse buurtbewoners bedreigen...
 
Wat wordt de volgende nieuwe loksoort:
  • Lokneger?
  • Lokchinees?
  • Lokturk?
  • Lokmarokkaan?
  • Lokvuvuzelanees?
De ene 'minderheid' in de samenleving tegen de andere 'minderheid' in de samenleving in een land waar de cultuur bestaat uit een samensmelting van culturen, waar intergratie eigenlijk geen probleem zou mogen zijn, discrimineert het ene ras het andere terwijl ze zelf eigenlijk nog niet eens geïntregreerd zijn... het ultieme gebrek aan respect voor het land waar je wil wonen en werken.
 
Hey KUTPUBER!!!! Ga een baan zoeken! Ga naar school! Ga wat nuttigs doen! Donder op naar je land van oorsprong en verziek daar de boel!
 
Het is toch te triest voor woorden.... is dit nou de maatschappij die ze willen? Of kan het ze eigenlijk niets schelen? Wordt het inderdaad tijd om ze als eenden te gaan behandelen en het jachtseizoen te openen?
 
Zo triest kan het tocht niet geworden zijn?
 
Blijkbaar wel.... blijkbaar wel....

Reacties

Adjuh op 18-06-2010 16:40
Ik ken wel het woord "Lokduitser " . Dat is iemand die zeer dicht bij de Duitse grens woont, maar nog net in Nederland, ook wel soms " Reserveduitser " genoemd.
 
:(
Deh Haagh op 21-06-2010 09:17
*Grijns* Ik had even beeld van een Duitsche Kuilengraver in het strand van Zandvoort of Scheveningen en dan zo'n troepje jeugd eromheen met hun Carvan-Limo-Guns...
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl