Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Daar sta je dan in je roze badjas....
File's ik kom ze niet zo vaak tegen ik ben gezegend met een baan zo ongeveer om de hoek en als ik ver moet dan kan ik meestal mijn reistijden kiezen.
Niet iedereen heeft die mazzel, dat besef ik maar al te goed.
 
Evenzogoed zijn er ook veel files te wijten aan het rijgedrag van de mensen en de brokken die ze daarbij veroorzaken >>klik<< als ik zie hoe er in de de spits gereden wordt verbaast het me altijd dat er niet meer ongelukken plaatsvinden.
 
Veel mensen zijn ook niet echt met het verkeer bezig maar onderweg al met hun werk, bellen, aantekeningen maken, opmaken, scheren en er zijn er die onder het rijden zelfs de krant lezen... achter het stuur.
 
Het file probleem op willen lossen is best leuk maar de oorzaken bestrijden is beter... maar of het nou productief is om met een roze badjas in de berm bij een verkeersknooppunt te gaan staan? De mensen zijn als zo afgeleid in het verkeer door alle niet verkeersgerelateerde bezigheden in hun auto. Is het dan wijs om nog meer afleiding te veroorzaken?
 
Affijn mocht je de berm al in gepleurd zijn door zo'n roze mafkees... kan ik alleen maar zeggen, had je maar op het verkeer moeten letten en niet op zo'n carnavalsfiguur...
 
In mijn ogen is het een kansloze actie die langs deze weg een goed initiatief op eigen kracht de grond in boort... roze is namelijk de campagne kleur voor de beweging achter "het nieuwe werken".
 
Bij roze denk ik aan heel veel dingen maar werk? Neuh.. laat staan thuis werken... de kleur valt op maar geeft de hele actie de uitstraling van "thuiswerken is voor mietjes en de file voor mannen" u mag daar ook lesbies en vrouwen voor invullen (voelt u zich vooral niet buitengesloten).
 
Zonde van het geld deze actie...
 
Bij lees meer het krantenstukje uit de Televaag...
 
Roze badjassen tegen files
 
UTRECHT -  Automobilisten moeten woensdagochtend niet schrikken als zij mensen in roze badjassen in de berm zien opduiken. De actievoerders vinden dat mensen de ochtendspits moeten mijden. 'Begin je werkdag in je badjas en niet in de file' is hun motto.
 
De actie is onderdeel van een campagne over 'het nieuwe werken'. Initiatiefnemer Stichting Natuur en Milieu vindt dat mensen beter moeten nadenken over flexibele werktijden en openbaar vervoer, zodat werkend Nederland niet meer iedere ochtend en avond massaal in de file staat. Ook kunnen werkgevers kosten besparen in de kantoorruimte, als zij thuiswerken meer bevorderen.
 
De roze badjassen verschijnen op twintig locaties in het land, vooral rond drukke verkeersknooppunten.
 
Bron: Telegraaf 10-11-2010

Reacties

daphnevanstaveren op 10-11-2010 17:18
Grootste probleem is niet de roze badjas, maar het feit dat je baas wel mee moet werken aan het thuiswerken en je baan er zich natuurlijk voor moet lenen.
Het zou wat zijn als de supermarkt gesloten bleef omdat de filiaalchef 'thuiswerkt'.
Elisabeth op 10-11-2010 18:21
Ik kan gelukkig thuis werken anders zou ik afgekeurd zijn. Heb administratief werk, dus appeltje eitje.
 
Manlief werkt ook thuis. Hij ging naar kantoor maar daar zat hij alleen. En nu zitten we samen thuis te werken. Heel gezellie hoor. En geen zeurderige collega's.
 
ciao
dezwanenburger op 10-11-2010 18:24
nu ik dan eindelijk een nieuwe badkamervloer heb doe ik een rooie aan
Deh Haagh op 11-11-2010 08:45
@Daphne; Mee eens, je werk moet zich natuurlijk wel lenen voor thuiswerk, mijn inziens kan met de hedendaagse techniek een heleboel kantoorwerk thuis gedaan worden. Maar vakkenvullen vanachter je pc wordt lastig. In jouw geval een mog maken voor een KV-station zal ook niet lukken met je muis en toetsenbord.
Toch denk ik dat er winst te halen valt uit thuiswerk.
Deh Haagh op 11-11-2010 08:49
@Elisabeht; *grijns* Je bent weer eens een lichtend voorbeeld ;-)
Deh Haagh op 11-11-2010 08:49
@Zwanenburger; *gniffel* Mix and match gaat bij jouw wel heel ver *rofl* en je badmuts... welke kleur heeft die?
Marjan op 11-11-2010 08:59
Ik zou niet thuis willen werken ... dan neem je letterlijk je werk mee naar huis en mijn huis is mijn veilige haven, waar ik klanten niet te woord hoef te staan .. als ik thuis bel, bel ik voor de lol. Ik kan me wel voorstellen, dat dit voor velen een uitkomst zou zijn ... maar geen roze badjassen ... dat slaat nergens op !
Deh Haagh op 11-11-2010 10:12
@Marjan; in je roze badjas thuis bellen voor je werk *lol* je zou er bijna wat van gaan denken. En nee met jouw werk kan ik me voorstellen dat je dat liever buiten de deur houdt.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl