Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
De verseksualisering van de de samenleving
©Fotopersbureau DijkstraPoeh... het is wel iets om je druk over te maken, die posters van Axe, het is ongetwijfeld de bron van alle kwaad, de druppel in de emmer van de verseksualisering van de maatschappij! >>klik<<
 
In deze tijden van kleutergedrag in de kamer, burgeropstanden in Syrië, door drugs slingerende auto's en armoede in eigen land is dit toch wel het ergste wat de mensheid kan overkomen... een poster waarbij je net niet genoeg ziet om wat aan de verbeelding over te laten bij een ,schalks kijkende, mooie vrouw.
 
Is er dan werkelijk niets belangrijkers? Zoals bezuinigingen in de zorg, de ondermijning van de PGB, de absurde maatregelen in de WAJONG?
 
Als de dame in de Burkha zich er al niet aan stoort en zelfs gewoon naast het poster gaat zitten... "What the fuck heeft die Dorenbos, dan te piepen?"
 
Oh wacht.... Dorenbos... kwam er niet zo'n struik voor in de bijbel? Staat RCC tegenwoordig voor Rooms C(k)atholieke Commissie? Ik snap werkelijk niet dat deze organisatie zich voor het karretje laat spannen van zo'n stel blauwkousen als de christelijke organisatie "Schreeuw voor Leven". Laat ze lekker in hun eigen kerk schreeuwen.
 
Luister, stelletje jezusfreaks, geloof- of levensovertuiging heeft niets te zoeken in de politiek, de wetgeving en al helemaal niet in het uitmaken van wat de mensheid goed of slecht zou moeten vinden.
Jullie hebben prachtige kerken en woonkamers om je geloof in te beleiden. Mij hoor je ook niet zeuren over kruisjes, mariabeeldjes en kapelletjes langs de weg... laat ons dan lekker de pepermolens met Axe-posters. Daar kijk ik nog altijd liever naar, dan naar de poster van Geert en zijn PVV of Jan Marijnissen met zijn SP om van Cohen en zijn PVDA nog maar te zwijgen.
 
Laten we ook maar even zwijgen over alle ellende in de katholieke opvanghuizen, het misbruik door vrome mannen en vrouwen. Als jullie je eigen heilige huis op orde hebben, kom dan nog maar eens terug.
 
Maak je eerst maar eens druk over de echte problemen in deze maatschappij en begin dan eens over normen en waarden in de reclame... over een jaar of 10 dus... voorlopig noem ik als speerpunten:
  • Zorg
  • Onderwijs
  • Integratie
  • Werkeloosheid
  • Economie
  • Stoppen met financieren economisch wanbeleid in het buitenland
  • Affijn maakt u de lijst zelf maar af...
Hey, Dorenbos, je begrijpt me? Mooi, ik zou zeggen er wacht u en uw collega's een schone taak.
 
Och da's waar ook, u bent van de Reclame Code Commissie... als we nou eens beginnen met daar te bezuinigen.... dat scheelt dan alvast weer een subsidie op de nationale begroting.
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl