Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
ITD : Internationale Toilettendag.... en IMD : Internationale Mannendag 2012, DA'S GEEN TOEVAL MEER....

In september 2008 schreef ik al eens een artikel over toiletten, maar nog iedere dag wordt mijn mening over mannen en toiletten bevestigd.

En nou komen deze 2 onderwerpen samen op 19 november 2012 is het Internationale mannen en toilettendag... dat kan geen toeval zijn...

Helaas blinken niet alleen de Franse toiletten uit in ranzigheid. Maar waarom een goed artikel nog eens schrijven als ik het gewoon nogmaals kan publiceren...

Le sanitaire Francaise c'est tres sale
 
Onderweg ben je als man en vrouw nou eenmaal afhankelijk van het gebruik van de openbare toiletten van de benzinestations etc. Nou kan je als man je apparaat nog buiten je gulp hangen en een boom ofzeau gebruiken maar als vrouw of vrouw en rolstoelgebruikster is dat nog lastig.
 
Volgens mijn beide reisgenotes viel het nog wel mee, blijkbaar is het schoonhouden van een toilet en het respect voor de  volgende en / of mede gebruikers iets wat alleen mannen vreemd is.
Even een voorbeeldje (ik zal het bij de twee ergste houden).
 
 
Even naar het toilet langs de tolweg, ik moest erg nodig en stoppen langs de kant en de vluchtstrook misbruiken, da's een duur plasje zullen we maar zeggen.
Als ik het toilet binnenloop is het op het eerste gezicht, redelijk netjes, helaas is het licht op het invalidentoilet stuk en mijn beste Frans is blijkbaar niet goed genoeg om het gefixed te krijgen.
De ongelovelijk lelijke en onbeschofte Francaise (wetend dat ik geen of slechts Frans spreek), ratelt er een hele serie 'pleuteutereteut' uit, snauwt me toe dat ze geen 'mechanicien' is (althans dat snap ik ervan en voegt nog een vriendelijk 'merde' toe...
Uit arremoede gebruikt Miranda het normale damestoilet, dat gelukkig redelijk schoon is.
 
Het herentoilet daar en tegen, is een aanfluiting die iedere beschrijving tart. Hoewel de duidelijk zichbare luiwagen, goede hoop biedt is dat dan ook alles....
Als ik de deurtjes opentrek, riekt het aroma van verschraalde pis me tegemoet, de reclame van Supra komt in me op, maar dan in fotonegatief.
Er liggen zulke diepe plassen dat me de neiging bekruipt om eerst met één teen de temperatuur te nemen en dan even de borst nat te maken voordat ik erin duik om naar de pot te zwemmen... GATVER!!!! WIJ MANNEN ZIJN ZWIJNEN!!!!!
 
Een tweede voorbeeld, een mooi groot pompstation, compleet met supermarktje, broodjestent en op het eerste gezicht heel schoon toilet (ik sta in het voorportaal), blijkt slechts schijn.
Deurklinken die blinkend chroom horen te zijn, zijn donkerbruin en geel (ik wil niet weten waarvan), toiletbrillen kent men hier net en de stront zit gekoekt aan en op de randen en op de bodem en de doortrek mechanismes zijn euh.... van onbestemde kleur.
 
Midden in de ruimte staat een 'trucker' ongegeneerd zijn scrotum te wassen bij de wasbakken midden tusssen de andere bezoekers, er is toch echt een douche aanwezig, onbezet, schoon en van alle gemakken voorzien... *zucht* GATVER!!!! WIJ MANNEN ZIJN ZWIJNEN!!!!!
 
Van arremoede zoek ik een pissijn op, van origine waarschijnlijk wit, nu iets wat het midden houdt tussen verlegen wit, bruin en geel gevlekt, terwijl ik sta te piesen, kijkt een andere man verveeld om zich heen en pist ondertussen op de muur en de vloer en de schoenen van de man naast hem, deze zegt niets maar hijst zijn apparaat naar binnen en loopt zonder wassen, poetsen of whatsoever naar buiten. GATVER!!!! WIJ MANNEN ZIJN ZWIJNEN!!!!!
 
Het reisdoel was het meer dan waard maar als ik de volgende keer een boom op de vluchtstrook kan gebruiken dan neem ik de boete voor lief.
 
GATVER!!!! WIJ MANNEN ZIJN ZWIJNEN!!!!!

Reacties

Marjan op 19-11-2012 11:04

Ja, dat is Frankrijk ten top ... en hoe het in de mannentoiletten aan toe gaat was me niet echt bekend, laat ik zeggen, ik heb er nu beeld bij ..

*kokhalst*

Deh Haagh op 19-11-2012 11:29

Nederlandse openbare toiletten zijn echt geen haar beter... in ieder geval die van de heren... hmmzz... heren...

Marjan op 19-11-2012 11:32

Ik heb wel bij een discotheek gewerkt ... de smeer, die je daar na 1 nacht al aantreft is abominabel ...

Peter op 22-11-2012 04:05

Ach ja .... Internationale Vrouwendag op 8 maart valt ook al samen met de Internationale Dag van de Nier. 

Deh Haagh op 22-11-2012 06:55

Tssss.... het blijft gezeik.....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl