Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Uit de kast met Martin

Ik heb er lang over nagedacht, ga ik het vertellen?

Het was voor sommigen geen geheim, ik had het ze al verteld. Anderen hadden een vermoeden.

Sommigen hadden mij 'betrapt' en weer anderen deelden een 'publiekelijk' geheim.

Maar voor wie het nog niet wist, ik was Martin van Stoutenberg, althans één van de Martins van Stoutenberg, moderator, bij Punt.nl

Ongeveer een jaar na het oprichten van mijn eigen weblog, Deh Haagh. eind 2005, lagen er twee webloggers in plaats van geregeld, continue met elkaar in de clinch, Holophonic+ en Albert Bolink. Samen met weblogster Jeanette probeerde ik hen tot de orde te krijgen. En dat met wisselend succes ;-).

Langzamerhand kregen we lucht van meer flamewars die de kop op staken en werd het gemis van een moderator op het platform duidelijk. Openlijk als weblogger onder je eigen weblognaam moderator spelen werkte niet. De rotzooi kwam dan vaak op je eigen log terecht of mensen dachten dat je een ander voortrok omdat deze in je vriendenlijstje stond. In overleg met Walter en Henkjan van Punt.nl werd uiteindelijk de moderator geboren, Martin van Stoutenberg.

Maar nu na zoveel jaar is het genoeg, ik ben ermee gestopt. Waren we eerst met zijn drieën onder 1 naam, werd dat er al snel nog maar 1, ik zei de gek. Het is mooi geweest.

Bedreigt, gestalkt, uitgescholden, bedankt, geschoffeerd en geweerd ben ik maar ook bedankt en gesteund.
Het was interessant, leerzaam, gezellig, triest, belachelijk, moeizaam en fantastisch om te doen.

Maar ik stop ermee en ga me weer richten op het loggen en schrijven. Politie agentje of kleuterjuf spelen op het blogplatform ga ik overlaten aan anderen.

Punt.nl vs 2.0 met Websitemaker biedt een hoop en ik wil het van voor naar achter leren kennen en mijn blog weer vullen met alles wat er voor mijn toetsenbord komt.

Vaarwel Martin, het was leuk en bedankt voor de afgelopen jaren.


Reacties

elisabeth op 16-11-2012 13:57

Ik wist het ook, heel toevallig inderdaad hihi. Ga je eindelijk je verhaal eens afmaken? Kan nog niet wennen aan het nieuwe puntgebeuren. Mis een hoop, zoals rss en het gemak van bloggen. Maar goed, alles went zeggen ze. Fijn weekend en bedankt Martin ehhh L ehhh Haagh hihi

Walter van 't Zand op 16-11-2012 15:19

Voor mij zal je altijd Martin blijven :DEn ja ik ben het echt die zomaar is bij je reageerd, komt door je fb post :D

Marjan op 16-11-2012 16:49

Martin, bedankt !! Je bent een grote steun geweest, maar voor Deh Haagh was het tijd eens weer wat anders te doen ... welkom terug Deh Haagh !uyhhhhhhhhhhhhpooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Onderste deel was Basil zijn bijdrage, sorry als je het niet helemaal begrijpt ... doe ik namelijk ook niet ....

En zomaar inderdaad een bijdrage van Walter ! Leuk je hier te zien joh ;-)

Deh Haagh op 16-11-2012 19:38

@Elisabeth Er zou toch heel veel wel moeten kunnen heb ik vernomen en rss wordt gefixed :-) En inderdaad ik ga verder met McGuthry :-)

Deh Haagh op 16-11-2012 19:40

@Walter Kerel, ik ben vereerd! Hoe is het jou dan?! Als je mobiel nog steeds dezelfde is zal ik jeerdaags eens bellen. Dan kunnen we bijkletsen :-)

Walter van 't Zand op 19-11-2012 11:50

Mijn mobiel is niet meer hetzelfde, maar ik zal je fb vereren met het unieke huisnummer van walter :)

Walter van 't Zand op 19-11-2012 11:52

Ik weet het het is tegenwoordig zogoed als uniek om mij online te zien reageren maar ik ben er weer een beetje dus wie weet zien jullie mij op andere plaatsen.

Marjan op 19-11-2012 11:59

Ik had je nog niet eerder op de logs gezien ...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl