Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Laatste artikelen
Mika zong al eens een heel toepasselijk liedje, Big girl, you are beautiful.
En ik ben het met hem eens.
 
Er was zelfs een tijd dat een kilootje meer ook door de commercie ommarmt werd en er advertenties werden geplaatst om de dames en heren ervan te overtuigen van het feit dat een slanke lijn toch echt, not done was en zeker niet de weg naar succes en populariteit.
 
Misschien ben ik dan wel ouderwets... natuurlijk is een slanke vrouw leuk om naar te kijken en een gespierde vent kan ook oogstrelend zijn, maar zo is het ook met kunst. Het is leuk om naar te kijken.
Maar ik leuk om naar te kijken is niet alles, het moet ook leuk zijn om aan te zitten en een beetje houvast hebben. Als ik xylofoon wil spelen ga ik wel bij een drumband of muziekvereniging.
 
Doe mij maar vrouwen met een beetje meer, rubenesk noemen we dat.
 
 
(Click da pic)
 
Er is trouwens nog een artiest die het roerend met me eens is, Sir Mixalot en hij bezingt de dames met een grammatje extra in zijn nummer Baby's got back...
 
Hey afvallen mag best hoor, maar euh... zorg dat er wat overblijft! Mijn oog wil ook wat ;-)
 

 
Lees meer...   (12 reacties)
 
Daphne doet zo ongeveer al haar boeken weg, waaronder één van mijn favoriete schrijvers, Robert Ludlum, veel van zijn boeken zijn verfilmd, de meest succesvolle verfilming is toch wel de Bourne Trilogie (*grijns* die houden we zelf).
 
Maar meneer Ludlum heeft nog veel meer boeken geschreven, die het lezen waard zijn.
We hebben de collectie van Daphne hier te koop staan:
 


 
Lees meer...   (11 reacties)
Ben je druk bezig gaat je telefoon "Privénummer", jammer dan, ze bellen nog maar eens, als ik wel mag weten wie het zijn.
 
Maar wel een voicemail, "niet te verstaan belt nog eens terug want heeft wat leuks voor me...".
 
Het zal wel maar ergens in mijn achterhoofd jukt 't... geen fijne juk...
 
Twee dagen later weer op een klotetijdstip... ik neem maar op... anders kom ik er nooit van af...
 
'T begint gelijk te ratelen, Met mevrouw Onverstaanbaar, bel ik gelegen? Ik heb namelijk iets leuks voor u van de Bank Giro Loterij...
 
Ik ontsteek in woede: "Pleur op met je zooi, jullie hebben niets wat me interreseert, stelletje telefoonterroristen!  Ik zal aangifte tegen jullie gaan doen, omdat jullie me blijven bellen ondanks mijn meerdere keren registreren bij het belmenietregister.... dat mogen ze overigens ook gelijk omdopen tot werkttochnietregister...
 
Scheit ziek wordt ik van die BankGiroKloterij... op de meest onzinnige tijden wordt je door zo'n colporterende, happyhemamuts gebeld dat ze iets leuks heeft voor me... ze spreken zelfs je voicemail in... flikker op... LAAT... ME.. MET... RUST... !
 
Dit soort organisaties moeten ze verbieden om telefonisch mensen te irriteren en ook niet aan mijn deur komen want ik mep je mijn portiek weer uit en door 't trappenhuis van flat weer naar buiten. Dan heb je ook wat leuks van mij...
 
Mocht u het nog niet begrepen hebben... ik wil niet gebeld worden door de BankGiroLoterij of één van hun vele leuke concullega's.

Lees meer...   (13 reacties)
Bergen boeken heb ik en allemaal gelezen ook nog. Er zijn er bij die ik nooit meer weg doe en er zijn er bij... die het veld moeten ruimen om ruimte te maken.
 
De boeken van Dean Koontz delven deze keer het onderspit, ik heb er velen. Bij lees meer zal ik later vandaag of morgen de lijst met titels plaatsen.
 
Er zitten ook engelstalige exemplaren bij.
 
Hebben? Voor € 2,50 + verzendkosten per stuk, stuur ik ze naar je op. Ophalen in Haarlem of Dordrecht (beiden op afspraak kan ook, dat scheelt weer verzendkosten).
 
Wil je ze allemaal? Ook goed voor € 50,= mag je ze allemaal ineens op komen halen.
 

Lees meer...   (15 reacties)
Kan ik nog iemand blijmaken met
- Nieuwe sprookjes van de lage landen
- van Rijsenhout tot Abbenes
- De zaak Sotheby's
 
* klei-mallen van
- de pink panther
- kippen
- ganzen
 
- tekenmallen van de smurfen?
- van vormen van gezichten met verschillende kapsels en uiterlijke kenmerken
- van dieren
 
Ach, u moest eens weten wat we allemaal nog hebben...
 
Binnenkort alles hier te vinden:
[ marktplaats ] voor Haarlem
Of
[ marktplaats ] voor Dordrecht
 
Zelfde spullen, ander ophaalpunt...[origineel bericht]
Lees meer...   (6 reacties)
Momenteel wordt Punt weer overspoeld met spam. Zogenaamd van ene Jos Aalders, maar de berichten, die achtergelaten worden, zijn moeilijk leesbaar en gaan voor zover ik weet, altijd over pedofielen. Walgelijke berichten dus en als je persoonlijke logjes hebt staan, die belangrijk zijn voor je, dan is dit helemaal potonsierlijk ....
 
Een paar jaar geleden waren het grote reclameblokken van nep-horloges en tasjes, die een ieder tot wanhoop dreven. Binnen 2 minuten was de portal compleet ververst ... dat is dus meer dan 50 reacties in 2 minuten en die konden allemaal op JOUW log terecht gekomen zijn !!  Punt was niet gewapend tegen dit soort aanvallen. Er kwamen veel klachten en zij hebben leuke tools gemaakt, waarmee we goed uit de voeten kunnen.
 
.... waarvoor dank Punt.nl !!
 


[origineel bericht]
Lees meer...   (6 reacties)
Denkt u ook even aan deze onmisbare dames vandaag?
 
 

Vaak nemen we ze voor vanzelfsprekend
Deze hard werkende dames
Strak gekapt en gekleed een lust voor ons oog
Ze zorgen voor onze rust, koffie en een steuntje in de rug
Onze bescherming tegen de telefonische colporteur
Typen ons steekwoorden en hanepoten tot brieven
 
Een dag zonder secretaresse is een dag vol gezeur
Een dag zonder secretaresse is ongewenst volk aan je deur
 
Secretaresses aller landen, ik dank u.
Lees meer...   (18 reacties)
Persoonlijk gesproken vind ik Wilders met zijn kromme oneliners, zijn vreemde voorstellen en zijn nog vreemder wereldbeeld eigenlijk wel met enige regelmaat voer voor photoshop grappen. Tijd voor een overzicht van de grappen die ik al uithaalde met hem.
©Deh Haagh Gedoogregering, een drieluik
 
 
Lees meer...   (10 reacties)
Op Nu.nl las ik net weer een artikel waarbij Microsoft onder het mom van de bescherming van de privacy van haar klanten, Google aanpakt op basis van cookiebeleid. >>klik<<
What's in a cookie? ©Dehhaagh ©Google ©JimHenson ©Microsoft
Waarbij het me opvalt dat vooral Microsoft nogal vaak de barikaden opgaat, of het nou gaat om Piracy of Privacy... en iedere keer vraag ik me af, hoe nobel is die strijd?
 
 
Lees meer...   (14 reacties)

De Krom wil 'omslag in denken' over arbeidsgehandicapten

Laatste update:  1 februari 2012 11:24 info Foto : ANP

DEN HAAG - Staatssecretaris Paul de Krom (Sociale Zaken) wil een 'fundamentele omslag' in het denken over mensen met een arbeidsbeperking.

Hij zegt dat woensdag bij de presentatie van zijn wetsvoorstel Wet werken naar vermogen (WWNV).
 
Deze wet bundelt een aantal sociale regelingen, waaronder de uitkeringsregeling voor jonggehandicapten (Wajong), de sociale werkvoorziening (WSW) en de bijstand.
 
"Teveel mensen die kunnen werken, staan nu onnodig langs de kant", stelt De Krom.
 
Verantwoordelijkheid
"Daar ligt een verantwoordelijkheid voor werkgevers, maar ook voor mensen zelf. Iedereen die (gedeeltelijk) kan werken, moet dat ook doen. Alleen zo kan de overheid ook in de toekomst bescherming blijven bieden aan mensen die echt op hulp en ondersteuning zijn aangewezen."
 
Eerder zei De Krom al dat de helft van de mensen in de bijstand in staat is om gewoon te werken.
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl